• Strategy Day

    Strategy Day

    30 januari 2019

Wat is de Strategy Day?

Wat doet een strategy consultant eigenlijk? En hoe is het om bij A.T. Kearney Amsterdam te werken? Tijdens de Strategy Day leer jij in één dag strategy consultancy, ons en onze bedrijfscultuur kennen, terwijl je samen met andere ambitieuze topstudenten aan een zeer uitdagende case werkt. Real life actie dus en een persoonlijke kennismaking tijdens een volledig verzorgde dag. Ben jij erbij?

Vertel me meer!

Wie is A.T. Kearney?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met een goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Benieuwd naar hoe het is om als strategy consultant te werken in Amsterdam, maar vooral ook daarbuiten? Bij ons kun je wereldwijd organisaties helpen bij het nemen van de beste strategische beslissingen. Een kans om echt impact te maken. Benieuwd wie wij zijn en wil je daar wat meer over lezen voordat jij jezelf aanmeldt voor de Strategy Day op 30 januari?

Bekijk de video en leer ons kennen

Wat vonden eerdere deelnemers?

"Een absolute aanrader voor elke ambitieuze student die wil weten of consultancy in het algemeen en consultancy van A.T. Kearney specifiek iets voor hem of haar is.” Rogier Stuyver, deelnemer 2016

Benieuwd wat andere studenten van hun deelname aan de Strategy Day vonden en hoe dit heeft geleid tot een carrière als strategy consultant? Lees hier meer.

Lees hier de ervaringen van eerdere deelnemers