Ervaringen

Waarom neem je deel aan de Strategy Day? Wij kunnen het je vertellen, maar het beste beeld krijg je toch door ervaringen van eerdere deelnemers te horen. Wij vroegen hen om deze met jou te delen.

 

Niek van Wijngaarden

"De belangrijkste redenen om deel te nemen aan de Strategy Day waren voor mij het leren kennen van de consultants van A.T. Kearney en het proeven van de sfeer op het kantoor. Gedurende het uitgebreide dagprogramma is dit bij uitstek mogelijk. Tijdens de kantoorpresentatie, de lunch, de case en het afsluitende diner heb je uitgebreid de mogelijkheid om met de consultants te spreken. Het oplossen van de case en het presenteren en verdedigen van je bevindingen bieden daarnaast een goede inkijk in de werkzaamheden van een consultant. De Strategy Day is dus de perfecte manier om in één dag meer te weten te komen over strategy consulting en A.T. Kearney."

Rogier Stuyver

“De gehele dag bij A.T. Kearney staat in het teken van kennismaking: uiteraard kennismaken met het werk van een consultant, met A.T. Kearney zelf, maar juist ook kennismaken met de unieke ambiance binnen het bedrijf. Door de medewerkers te ontmoeten en samen aan niet alleen de case maar ook het avondprogramma te werken krijgt elke deelnemer de mogelijkheid om de volledige sfeer te proeven. Tot slot maakt een ieder ook nog eens kennis met zichzelf in het kader van consultancy. In het kort: een absolute aanrader voor elke ambitieuze student die wil weten of consultancy in het algemeen en consultancy van A.T. Kearney specifiek iets voor hem of haar is.”

Fiona Suwandy

“Toen ik meedeed aan de Strategy Day, was ik al gericht aan het oriënteren binnen strategy consultancy. Ik wist dat ik deze vervolgstap wilde maken na mijn AMC management traineeship en zocht vooral nog naar een matchende omgeving. Zo'n hele dag sfeer proeven op het A.T. Kearney kantoor in Amsterdam was daar een unieke gelegenheid voor en bovenal erg leuk. Ik werd echt enthousiast van de energie, diversiteit, oprechtheid en plezier die ik tijdens deze dag ervaarde. En als consultant kan ik alleen maar bevestigen dat dit kenmerkend is voor de dagelijkse setting hier. Twee maanden later tekende ik mijn contract; zo snel kan het dus gaan als er een wederzijdse match is!”

Christiaan Teeuwen

“Aan het begin van mijn Master wist ik al dat ik strategie consulting wilde gaan doen, alleen nog niet precies bij welk kantoor. De enige manier om daar achter te komen, is door de verschillende strategie kantoren te bezoeken om de mensen daar te leren kennen. Het meedoen aan de A.T. Kearney Strategy Day was daarmee een logische keuze, die mijn start in consulting in een stroomversnelling bracht. Ik had direct een goede klik met de vele aanwezige consultants en kreeg een zeer positief beeld van de snelle blik in de keuken van kantoor Amsterdam – dit maakte me nieuwsgierig naar meer! Daarom heb ik me na de Strategy Day opgegeven voor de 3-daagse business course voor een nog verdere kennismaking. Dit bleek wederom een schot in de roos te zijn en heeft geleid tot een aanbieding om na mijn master aan de slag te gaan”

Bart van Dun

'Ook in 2007 organiseerde A.T. Kearney reeds Strategy Days. Na een bedrijfspresentatie op de universiteit was mijn interesse gewekt en heb ik me aangemeld voor de Strategy Day – een geweldige manier om het bedrijf beter te leren kennen. Het programma bestaat uit een introductie van het bedrijf en de mensen, een inhoudelijk training, en daarna in teamverband werken aan een case – dit alles gevolgd door een gezellige borrel en diner. Vanzelfsprekend was ik na de dag op kantoor nóg enthousiaster, en dus heb ik vrij snel daarna gesolliciteerd. Ik ontving een aanbod nog voordat ik afgestudeerd was, en kon vervolgens drie maanden vrij nemen om door Zuid Amerika te gaan reizen. 

 

In maart 2008 ben ik begonnen als Business Analyst en inmiddels ben ik Manager – time flies when you're having fun! In de afgelopen jaren heb ik projecten gedaan in bijna alle landen van Europa, in veel verschillende industrieën, en bijna altijd in internationale teams. Na 4 jaar in Nederland ben ik voor 4 jaar naar Dubai verhuisd, om vanuit daar een voor mij nieuw deel van de wereld te ontdekken. Er is geen jaar voorbij gegaan dat ik geen nieuwe industrie heb ontdekt, of in een nieuw land heb gewerkt. Werken bij A.T. Kearney is voor mij de ultieme manier om mezelf uit te dagen en me te blijven ontwikkelen. Als het aan mij ligt blijf ik dit nog lang doen!'

Impressie


Wil jij ervaren of A.T. Kearney bij jou past? Schrijf je dan in voor de A.T. Kearney Strategy Day

Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens de case, lunch en het mooie avondprogramma met diner.

Schrijf je nu in!

Contactpersoon

Recruitment Manager - Heleen Vlek

Telefoon: +31 61045 2049
E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com