Dit is A.T. Kearney

Bekijk de video

Maak kennis met A.T. Kearney

A.T. Kearney is een wereldwijd opererende Strategy Consultant, met kantoren in meer dan 40 landen. Sinds 1926 helpen we vooraanstaande organisaties, zoals meer dan driekwart van de Fortune Global 500 en de meest invloedrijke overheids- en non-profitorganisaties, bij het nemen van de beste strategische beslissingen.

Bij A.T. Kearney werken we altijd samen met onze klanten - om impact te maken op zowel de korte, als de lange termijn. Samen creëren we draagvlak voor een besluit. Dit is wat ieder van ons binnen A.T. Kearney drijft, want de kracht van een uitmuntende analyse groeit, wanneer iedereen hem in een organisatie omarmt.


Onze consultants

Wat ons uniek maakt zijn de mensen die bij ons werken. Kenmerkend zijn de no-nonsense mentaliteit en de voorkeur voor diversiteit, het pragmatisme waarmee we problemen oplossen en de gedrevenheid om het beste resultaat neer te zetten. Werken bij A.T. Kearney betekent deel uitmaken van een internationaal team van hoogopgeleide collega’s.


Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan centraal

Hoe daag ik mezelf uit om al mijn talent te ontwikkelen? Deze vraag staat bij A.T. Kearney centraal en is de leidraad voor een intensieve persoonlijke en professionele ontwikkeling die je samen met je mentor en HR vormgeeft. Wij bieden je een stimulerende werkomgeving, een hechte teamstructuur en alle expertise die we de afgelopen 90 jaar hebben verzameld, zodat jij tastbare kennis en vaardigheden op kunt doen.

A.T. Kearney’s internationale opleidingsprogramma is toonaangevend in de sector, waardoor je verzekerd bent van een steile leercurve. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid een MBA te doen aan een top business school. Wanneer je zo’n twee jaar in dienst bent, heb je de mogelijkheid om een transfer aan te vragen naar één van onze andere kantoren wereldwijd. Je besluit dan om te gaan werken in industrieën die typisch Amerikaans, Europees of Aziatisch zijn – om zo je horizon te verbreden.


Wil jij ervaren of A.T. Kearney bij jou past? Schrijf je dan in voor de Strategy Day 

Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens de case, lunch en het spetterende avondprogramma met diner.

Schrijf je nu in!


Meer over werken bij A.T. Kearney

Wil je meer informatie over (werken bij) A.T. Kearney voordat jij jezelf aanmeldt voor de Strategy Day? Lees dan de blogs van onze medewerkers!

Als consultant naar Dubai: dat smaakt naar meer!

Na een aantal mooie projecten in Nederland gedaan te hebben, wilde ik graag voor langere tijd een internationaal project doen. Mijn project liep in april ten einde toen ik hoorde dat er een mogelijkheid was om voor vier maanden naar Koeweit te gaan. Twee dagen later zat ik al in het vliegtuig naar Dubai om ons team te ontmoeten…

 

Lees de blog van Christiaan

Internationaal groeien: hallo Zuid-Afrika

Ik kijk onze projectkamer rond bij de klant op kantoor in Johannesburg. Ons team van 10 consultants bestaat uit 3 Zuid-Afrikaanse vrouwen en een man, twee Indiers, een Australier, een Zimbabwaan, een Singaporese, en mijzelf als ‘Hollandse Johannesburger’. Dit is precies waar ik op had gehoopt toen ik besloot om een transfer naar Johannesburg te maken.

 

Lees de blog van Casper

Een reis rond de wereld als sabbatical

Strategie consultant zijn is het mooiste beroep op aarde. Je mag bij gave bedrijven werken aan opdrachten die er echt toe doen. Je ontmoet interessante klanten en leert over onderwerpen waar je nog niet eens vanaf wist. Je ondergaat een gigantische leercurve. En daarnaast krijg je enorm veel vrijheid om jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Eén van die vrijheden is de mogelijkheid om na een paar jaar gebruik te maken van een sabbatical. Dat is dan ook waar ik vorig jaar voor heb gekozen.

Lees het verhaal van Celine

Een MBA aan Columbia University - New York

Amsterdam, 10 januari 2016, 01:30 uur ‘s ochtends. Ik ben op weg naar huis na voorlopig het laatste A.T. Kearney feestje voor mij. Minder dan twaalf uur later vertrekt mijn vliegtuig naar New York voor de welkomstceremonie van mijn MBA diezelfde avond nog...

 

Lees de blog van Poppo

Contactpersoon

Recruitment Manager - Heleen Vlek

Telefoon: +31 61045 2049
E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com