• Een MBA aan Columbia University - New York

    Een MBA aan Columbia University - New York

    Blog door Poppo Hofsteenge, Associate bij A.T. Kearney

“Amsterdam, 10 januari 2016, 01:30 uur ‘s ochtends. Ik ben op weg naar huis na voorlopig het laatste A.T. Kearney feestje voor mij. Minder dan twaalf uur later vertrekt mijn vliegtuig naar New York voor de welkomstceremonie van mijn MBA diezelfde avond nog.   

Inmiddels is het ruim anderhalf jaar na die bewuste koude zaterdagnacht. Ik kijk terug op een fantastische tijd met kennissen die ik nergens anders gemaakt zou kunnen hebben en met ervaringen die ik nergens anders opgedaan zou kunnen hebben.

Tijdens mijn tijd op Columbia Business School heb ik veel nieuwe vrienden gemaakt en unieke inzichten opgedaan over leiderschap, technologie en economische modellen. De MBA was een combinatie van activiteiten die soms werkelijk 24/7 doorliepen: een breed scala aan vakken volgen van inspirerende professoren, de technologieclub leiden, prominente sprekers uit het internationale bedrijfsleven uitnodigen, maar boven alles een mooie tijd hebben met klasgenoten van over de hele wereld (soms gewoon uit Nederland) en elkaar beter leren kennen.

Nu zit ik in de trein naar Amsterdam vanuit Düsseldorf, waar ik vandaag een workshop geleid heb voor mijn huidige klant. Het is een traject waarbij we als team in vijf weken naar acht landen zijn gereisd om samen met de lokale teams te definiëren hoe het bedrijf meer als groep kan gaan opereren. De lessen uit het MBA-vak Top Management Process kunnen niet beter van pas komen.”


Over de schrijver
Poppo Hofsteenge (Associate) werkt sinds december 2011 bij A.T. Kearney en heeft Civiele Techniek gestudeerd in Delft.


 


Wil jij niet alleen lezen over A.T. Kearney, maar ook echt ervaren hoe het is om bij ons te werken? Schrijf je dan in voor de Strategy Day. 

Je maakt kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf tijdens de case, lunch en het spetterende avondprogramma met diner.

Schrijf je nu in!

Contactpersoon

Recruitment Manager - Heleen Vlek

Telefoon: +31 61045 2049
E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com