Collage Strategy Day.jpg

Strategy Day 

Wat doet een strategy consultant eigenlijk? En hoe is het om bij A.T. Kearney te werken? Tijdens de Strategy Day leer jij in één dag ons en onze bedrijfscultuur kennen, terwijl je samen met andere ambitieuze topstudenten aan een zeer uitdagende case werkt. Real life actie dus en een persoonlijke kennismaking tijdens een volledig verzorgde dag.

Dit jaar vindt de geheel verzorgde inhousedag plaats op woensdag 30 januari.


De Case

Tijdens ons event werk je aan een inhoudelijke case op het gebied van strategy consultancy. Het doel is om als team de CEO van een toonaangevende bierbrouwerij van jullie strategie te overtuigen. Samen met je team onderzoek je wat 'de vraag achter de vraag' is, definieer je het probleem en ontwikkel je oplossingsrichtingen. Je wordt daarbij gecoacht en getraind door consultants en experts van A.T. Kearney. Als hoogtepunt ga je jouw advies presenteren.


Voor wie is het evenement?

Ben jij een excellente universitaire student die eindeloze ambitie combineert met goed gevoel voor menselijke verhoudingen? Ben je daarnaast een teamplayer die over de creatieve mindset beschikt om op maat gesneden oplossingen te ontwikkelen voor complexe problemen? Ongeacht welke opleiding je volgt, wij dagen je uit!


De selectieprocedure

Het aantal dat deel kan nemen aan de Strategy Day is niet ongelimiteerd. Omdat het aantal aanmeldingen ons maximum vaak sterk overschrijdt, wordt er een selectie gemaakt van de deelnemers. Dit gaat als volgt:

  1. Je meldt jezelf uiterlijk 21 januari aan via deze website (door naar dit inschrijfformulier te gaan.).
  2. De selectie wordt gemaakt op basis van je cv en overige aangeleverde documentatie.
  3. We laten je ruim voor het evenement weten of je geselecteerd bent voor deelname aan de volledig verzorgde Strategy Day.

Het evenement

Tijdens de Strategy Day wordt alles volledig voor je verzorgd, inclusief ontbijt, diner en een borrel. Tijdens een presentatie maak je kennis met A.T. Kearney, onze visie en de werkzaamheden waar jij als strategy consultant mee te maken kunt krijgen. Samen met de andere deelnemers dompelen we jou onder in de sfeer van ons bedrijf. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Schrijf je nu in!

 
 
 
 

Contactpersoon

Recruitment Manager - Heleen Vlek

Telefoon: +31 61045 2049
E-mail: recruitment.amsterdam@atkearney.com